Altijd binnen 48 uur een vrijblijvende offerte

Vraag nu een offerte aan
Loodgietersbedrijf

Noah Plumbing Service staat met meer dan 20 jaar aan ervaring voor u klaar!

Vraag nu een offerte aan

Professioneel installatie- en loodgietersbedrijf uit Amsterdam

Noah Plumbing Service is een installatie- en loodgietersbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij staan voor een totaalconcept waarin vrijwel alles mogelijk is; denk hierbij aan advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de installatietechniek zijn wij in staat om hoogwaardige technische installatie- en loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.

Uw wensen staan centraal

Het is onze uitdaging om uw wensen te vertalen naar mogelijkheden, waarbij hoogwaardige kwaliteit, degelijke materialen en gereedschappen, en heldere communicatie centraal staan. Daarnaast werken wij met een vast team van specialisten om zo te komen tot het beste eindresultaat. Bekijk ook eens de referenties van onze tevreden klanten.

Neem contact met ons op

Totaalaanbod aan installatiediensten

Bij Noah Plumbing Service uit Amsterdam bieden wij een volledig aanbod aan installatie- en loodgietersdiensten aan. U kunt bij ons terecht voor hulp met onderstaande installaties.

Verwarming Amsterdam

Verwarming

Zorg dat u er warm bij zit met de modernste verwarmingsoplossingen.

Sanitair Amsterdam

Sanitair

Wij verbouwen en installeren graag uw badkamer of keuken.

Gasinstallatie Amsterdam

Gasinstallaties

Voor uw gasinstallatie wilt u een professional met de nieuwste en veiligste technologieën. Noah Plumbing Service staat voor u klaar.

Waterinstallatie Amsterdam

Waterinstallaties

Van een kraantje in uw tuin voor de tuinslang tot aan volledige waterkoelsystemen voor uw onderneming; Noah Plumbing Service kan u helpen.

Riolering Amsterdam

Riolering

Zorg dat uw riolering goed onderhouden is, zodat u niet met vieze luchtjes komt te zitten.

Ventilatie Amsterdam

Ventilatiesystemen

Voorkom gezondheidsklachten door uw huis te voorzien van frisse lucht.

Snelle hulp bij calamiteiten

Calamiteiten zijn altijd onverwacht en onplezierig. Stormschade, wateroverlast en verstoppingen... Op die momenten van chaos kunt u in het bijzonder op ons rekenen. Noah Plumbing Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in de startblokken om u te helpen bij grote en kleine calamiteiten in heel Nederland. Wij nemen u alle zorgen uit handen en scheppen orde in de chaos.

Geef direct uw storing door
Icoon contact

Wilt u meer informatie over onze loodgieterswerkzaamheden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek via 06 - 19 61 11 76.

Neem contact op