Aanleggen van ventilatiesystemen in Amsterdam en omgeving

Contact
Loodgietersbedrijf

Voor het aanleggen en onderhouden van ventilatiesystemen bent u aan het juiste adres bij Noah Plumbing Service uit Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn onze professionele loodgieters en installateurs in staat u te helpen met de nieuwste ventilatiesystemen en de garantie van gezonde lucht in uw woning of bedrijfspand. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak voor meer informatie of een offerte.

Neem contact op

Zorg voor goede ventilatie in uw woning

In elk huishouden is goede ventilatie noodzakelijk om gezonde lucht in de woning te behouden. In veel huizen wordt echter verkeerd of slecht geventileerd. De gevolgen van slechte ventilatie in huis zijn groter en ernstiger dan de meeste mensen denken. Tocht, vocht en gezondheidsklachten zijn veelvoorkomende gevolgen van slechte ventilatie. 

Voorkom gezondheidsklachten met goede ventilatie

Oude woningen zijn meestal slecht geïsoleerd, waardoor frisse lucht via naden en kieren de woning kan binnendringen. Dit en het bewust openzetten van ramen en deuren wordt natuurlijke ventilatie genoemd. In moderne, goed geïsoleerde woningen krijgt buitenlucht geen kans om de woning binnen te komen. Hier moet er dus actief voor gezorgd worden dat frisse lucht de woning in kan. Dit wordt veelal gedaan door middel van het plaatsen van ventilatieroosters of het installeren van een balansventilatiesysteem. Noah Plumbing Service is gespecialiseerd in de modernste en meest geavanceerde ventilatiesystemen en helpt u met installatie, onderhoud en service.

Icoon contact

Zorg voor goede ventilatie in uw woning. Neem contact op met Noah Plumbing Service uit Amsterdam via 06 - 19 61 11 76.

Neem contact op