Deskundige installatie en onderhoud van gasleidingen in Amsterdam

Contact
Loodgietersbedrijf

Uw gasinstallatie is een veeleisende installatie waar met zorg mee omgegaan moet worden. Aardgasinstallaties kunnen een groot gevaar voor de volksgezondheid zijn en dienen dus zorgvuldig aangelegd te worden. Noah Plumbing Service uit Amsterdam is een loodgietersbedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Met onze deskundige werknemers bent u gegarandeerd van een veilige en efficiënte gasinstallatie in uw huis of woning.

Maak een afspraak

Veiligheid staat voorop

Noah Plumbing Service voert de gasinstallatie volgens de huidige regelgeving uit en zorgt dat deze installatie altijd veilig en op een juiste wijze werkt. Onze vakkundige werknemers vertellen u altijd graag meer over de eisen die aan een installatie worden gesteld en kunnen ervoor zorgen dat uw wensen op de veiligste manier worden gerealiseerd.

De meest geavanceerde technologie

Noah Plumbing Service gaat uitdagingen nooit uit de weg. Na installatie, renovatie en/of onderhoud doen we druktesten met gekalibreerde apparatuur en snuffelaars om gaslekkage te voorkomen en uit te sluiten. En door regelmatig onderhoud in te plannen, kunt u zich ervan verzekeren dat u thuis altijd een veilige situatie heeft.

Icoon contact

Tijd voor een nieuwe, veilige gasinstallatie of uw huidige installatie laten testen? Bel vandaag nog met Noah Plumbing Service uit Amsterdam via 06 - 19 61 11 76.

Neem contact op